Relatiecoaching door Rob Vreede is met een frisse blik kijken naar jullie relatie. We leren niet hoe we een relatie moeten hebben, maar we verwachten wel van elkaar dat de ander weet hoe het moet. Soms lijken we in de relatie tegenstanders te worden in plaats van samen wat moois te creëren. Vaak is er veel frustratie omdat we geen idee hebben hoe eruit te komen. We herkennen ons eigen verlangen niet meer, maar zien ook de behoeften van de ander niet.

Relatie coaching door Rob VreedeOver Rob Vreede

In de coaching breng ik feitelijk drie dingen in: helderheid waar het blokkeert, besef van of de verantwoordelijkheid ligt waar die hoort, en ruimte brengen in de blokkering/ verkramping. Humor is daarbij heel belangrijk. Hoe vaster iemand in zijn patronen zit hoe belangrijker het is om humor te gebruiken.

Wat mij drijft als relatie coach

Ik gun het je om te ervaren dat het ook echt anders kan. We dragen in potentie veel meer in ons dan we zelf zien. Het is mooi te zien hoe een heldere kijk dan helpt om de relatie weer vreugdevol te maken.  Als trainer en coach daag ik jou uit om het beste uit jezelf- en elkaar te halen en het vertrouwen in eigen kunnen te vergroten.

Wil je meer informatie of een afspraak maken? 
Ik ben bereikbaar op nummer 06-31767814 of mail naar info@vreedesrelaties.nl en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Na het eerste contact volgt een kennismaking om te kijken of mijn werkwijze aansluit bij wat jullie zoeken. Dit is vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.