relatiecoaching kan uitstekend online

Relatiecoaching kan uitstekend online

Relatiecoaching kan uitstekend online worden gedaan als alternatief voor traditionele coaching – juist nu we dagelijks thuis op elkaars lip zitten, kunnen er uitdagingen in de relatie ontstaan. Relatiecoaching kan dan erg verhelderend zijn. 

Het coronavirus en de maatregelen daaromheen kunnen angsten en onzekerheden oproepen, voor jezelf maar ook voor je gezin. Bij online coaching bepaal je samen met je coach hoe jullie contact hebben.

Wat is relatiecoaching?

Relatiecoaching helpt je bij het objectief kijken naar problemen met je gezin of relatie. Loop je bijvoorbeeld in je relatie steeds weer tegen dezelfde problemen en ergernissen aan? Merk je dat de fut eruit is en vind je dat er iets moet veranderen, maar kom je er zelf niet uit? Als relatiecoach begeleid ik je om stap-voor-stap geluk in jezelf te vinden en daardoor ook geluk met de ander.

Online open durven zijn

Online relatiecoaching is begeleiding op afstand en kan daardoor kil lijken. Doordat ik je nu vanuit jouw eigen huiskamer kan coachen kan de vertrouwde omgeving jou juist helpen open te durven zijn. Vaak durven mensen door de afstand juist sneller open te zijn. Je bent in jouw eigen woning achter een beeldscherm en daardoor deel je soms makkelijker wat er in je omgaat.

Voor wie

Loop je in je relatie, nu jullie beiden veel thuis zijn, steeds weer tegen dezelfde problemen en ergernissen aan? Ik begeleid je om stap-voor-stap geluk in jezelf te vinden en daardoor ook geluk met de ander. Daarbij vertel ik je niet hoe je je relatie moet aanpakken. Ik maak je eigen gedachten en gedrag inzichtelijk, waardoor je meer begrip krijgt voor jezelf en je partner.

Zijn jij en je partner beiden bereid om aan de relatie te werken? Zijn jullie geïnteresseerd in individuele groei, staan jullie ervoor open om geholpen te worden en willen jullie daar tijd en energie in steken? Dan kan ik jullie helpen.