Referenties

Dik

Samen met mijn vriendin jaren, eigenlijk vanaf begin relatie, struikelend waar het communiceren betreft. Als ik voor mezelf spreek gaat dat beroepshalve goed, maar waarom dan niet in de relatie met iemand waar je veel van houd ??! Zijn we te eigen, willen we onze eigen ruimte.

Lees meer

Wij hebben dan ook diverse sites bezocht om na te gaan of er een soort van ondersteuning is die onze relatie communicatief een positieve boost kan geven. Na er diverse bekeken te hebben kwamen we uit op de site “relatieballon”. Na deze site bekeken te hebben wij een vrijblijvende intake gehad met Rob Vreede van de relatieballon. Hadden meteen een klik en voelde goed om met Rob de training in te gaan. Een training waar Rob bij aangaf dat er voornamelijk door onszelf hard gewerkt moet worden om de coaching tot een goed einde te brengen. Deze training heeft er uiteindelijk toe bijgedragen dat mijn vriendin en ik elkaar communicatief meer naar elkaar zijn toegegroeid. Al met al dank aan Rob die wij hebben leren kennen als een warme persoonlijkheid maar niet schroomt om ons zo bij te sturen als we van het door hem verwachte pad afwijken.

Maaike

Een relatie aangaan is in mijn beleving niet zo moeilijk, een relatie behouden lijkt wat lastiger te zijn. Als jaren strubbelde we met Ups en Downs en steeds leek het mis te gaan als het om de communicatie te ging. Wij zagen de coaching vanuit de relatie ballon door Rob als laatste red middel.

Lees meer

Het was een enorme klus. Moesten samen erg aan de “bak”. Toch gaven de vele opdrachten ook een soort van troost en vertrouwen omdat we er in ieder geval op een positieve manier mee bezig waren. Gaande weg de coaching kwamen we wat dichter bij elkaar en door afspraken met elkaar te maken kwam er meer begrip maar ook weer meer liefde. Positief hebben we het af gesloten. Wel onlangs een kleine terugval gehad maar met dat wat we als handbagage mee gekregen hebben ook weer kunnen doorbreken. De Coaching van Rob hebben we als erg prettig ervaren. Betrokken, op een milde manier direct en deskundig. Zeker ook zijn warme persoonlijkheid en eerlijkheid heeft ons erg aangesproken. Rob bedankt

Roy en Margot

Toen we aan het traject met Rob begonnen was onze relatie op een dieptepunt. We waren al enige maanden uit elkaar. Van dat punt zijn we gekomen tot een herstelde relatie en een nieuwe situatie die beter is dan wij vooraf hadden gehoopt.Wij hebben elkaar, maar ook onszelf beter leren kennen.

Lees meer

Wij hebben inzicht gekregen in ons eigen aandeel in de relatie, wat werkt en wat niet werkt.
Wij hebben afspraken gemaakt en de relatie op één gezet.
Wat ons vooral heeft geholpen is om het verleden niet meer mee te nemen in het hier en nu. Het is ons gelukt de pijnlijke ervaring en de teleurstellingen los te laten en constructief te zijn en het anders te gaan doen.

Rob is deskundig en doelgericht, confronterend en sensitief. Hij is in staat om goed bij de kern te blijven.