Individuele relatiecoaching is gedragspatronen herkennen in je relatie.

Individuele coaching

Het kan zijn dat je relatie niet loopt zoals je het graag hebt, en je wel de relatie wilt voortzetten, maar je partner (nog) geen coaching wil. Of wil je eerst zelf een issue uitzoeken? In dat geval kun je kiezen voor individuele coaching. Aan de hand van je persoonlijke doelen en individueel profiel, ga je op zoek naar oplossingen die voor jou werken en vergroot je je veerkracht en zelfinzicht. Als jij verandert, dan verandert je relatie met je mee. Individuele coaching kan je hier helpen meer inzicht te krijgen in je eigen gedragspatronen in de relatie en hoe deze voor jou- of tegen jou werken. Ook krijg jij meer helder wat voor jou belangrijk is in de relatie en waar je grenzen liggen.

 

Zou je graag een relatie willen en wil je meer inzicht in wat voor jou belangrijk is in de relatie, en ontdekken welke gedachtepatronen je daarbij kunnen helpen? Individuele relatiecoaching kan je daarbij ondersteunen.

Werkwijze

  • Tijdens een korte intake kijk ik waar je tegenaan loopt en wat je verwachtingen zijn van het coachingstraject. En stel vast of ik je daarbij kan begeleiden.
  • Ik leg uit hoe ik te werk ga en vraag of je je daarin kunt vinden.
  • Een individueel traject beslaat meestal 3 tot 6 sessies.

De gesprekken kunnen bij jou thuis, in mijn praktijk of online plaatsvinden. Dit kan zowel s’avonds als overdag en in de weekenden, wat voor jou het beste uitkomt.

Wil je meer informatie of een afspraak maken? 
Ik ben bereikbaar op nummer 06-31767814 of mail naar info@vreedesrelaties.nl en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Eerst is er een korte gratis telefonische verkenning. Hierna volgt een kennismakingssessie die je direct al veel helderheid over je situatie geeft. Deze sessie duurt ca 1,5 uur, waarvoor 1 uur in rekening wordt gebracht. Spreekt de werkwijze je aan dan wordt een vervolgtraject besproken.