Relatiecoaching is groeien in samen zijn.

Relatiecoaching

Loop je in je relatie steeds weer tegen dezelfde problemen en ergernissen aan? Is de fut eruit en vind je dat er iets moet veranderen, maar kom je er zelf niet uit? Ik begeleid je om stap-voor-stap geluk in jezelf te vinden en daardoor ook geluk met de ander. Daarbij vertel ik je niet hoe je je relatie moet aanpakken. Ik maak je eigen gedachten en gedrag inzichtelijk, waardoor je meer begrip krijgt voor jezelf en je partner.

Voor wie

Elke relatie heeft zijn eigen voorkeuren en wensen, dit is logisch want geen elkel persoon is hetzelfde. Het gaat er maar net om wat jij en je partner fijn vinden in bijvoorbeeld de communicatie, intimiteit en grenzen die voor de ander belangrijk is. Vinden jij en je partner de relatie allebei belangrijk? Zijn jij en je partner beiden bereid om aan de relatie te werken? Zijn jullie geïnteresseerd in individuele groei, staan jullie ervoor open om geholpen te worden en willen jullie daar tijd en energie in steken? Dan kan ik jullie helpen.

Werkwijze

  • Tijdens een korte intake kijk ik waar jullie tegenaanlopen, wat jullie verwachtingen van het coachingstraject zijn en of jullie beiden bereid zijn te investeren in het bereiken van een gezamenlijk doel. Kan ik jullie daarbij helpen?
  • Zo ja, hoeveel sessies denk ik nodig te hebben? Een coachingstraject bestaat uit 8, 10 of 12 sessies.
  • Ik leg uit hoe ik te werk ga en vraag of jullie je daarin kunnen vinden.
  • Tijdens het coachingstraject richt ik me op jullie beiden. Dit betekent dat ik meestal met jullie samen praat. Soms vraag ik echter of één van de twee even iets voor zichzelf gaat doen, zodat ik bepaalde onderwerpen onder vier ogen kan bespreken. Soms is dat nodig om verder te komen.
  • Gedurende het traject bepalen we regelmatig waar jullie staan.

Contact

Wil je een vrijblijvend gesprek om te kijken of dit iets voor jou en je partner is?