Relatiecoaching samengesteld gezin

Een samengesteld gezin neemt z’n eigen uitdagingen mee. Herken je dat je liefdesrelatie zelf prima loopt en dat tegelijkertijd de veranderingen voor spanningen zorgen? In de nieuwe situatie moet zowel het nieuwe gezin, als de cirkel daar omheen, de eigen rol opnieuw bezien. De coaching kan bijvoorbeeld ingaan op vragen als:

  • hoe gaan wij het doen in ons samengesteld gezin?
  • hoe loopt de communicatie met de (ex) partners?
  • hoe zorgen we voor een veilige, liefdevolle en stabiele situatie voor de kinderen?

Voor wie

Zijn jullie gelukkig in je nieuwe relatie en ervaar je tegelijk ook dat het gedoe van een samengesteld gezin spanningen geeft voor jou, of voor je relatie? En dat jullie daarin zoeken naar praktische handvatten hoe daarmee om te gaan? Sta je ervoor open om hier tijd en energie in te steken? Dan kan ik jullie begeleiden op deze reis.

Aanpak

  • Tijdens een korte intake kijk ik waar je tegenaan loopt, wat je verwachtingen van het coachingstraject zijn en of je bereid bent te investeren in het bereiken van je doel. Kan ik je daarbij helpen?
  • Zo ja, hoeveel sessies denk ik nodig te hebben? Het aantal sessies hangt af van de complexiteit van de vraag.
  • Ik leg uit hoe ik te werk ga.
  • Tijdens het coachingstraject richt ik me op jullie beiden. Dit betekent dat ik meestal met jullie tegelijk werk. Wanneer nodig vraag ik of één van de twee even iets voor zichzelf gaat doen, zodat ik bepaalde onderwerpen onder vier ogen kan bespreken.
  • Gedurende het traject kijken we samen regelmatig waar jullie staan om zonodig de koers aan te passen.

Wil je meer informatie of een afspraak maken? 
Ik ben bereikbaar op nummer 06-31767814 of mail naar info@vreedesrelaties.nl en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Eerst is er een korte gratis telefonische verkenning. Hierna volgt een kennismakingssessie die je direct al veel helderheid over je situatie geeft. Deze sessie duurt ca 1,5 uur, waarvoor 1 uur in rekening wordt gebracht. Spreekt de werkwijze je aan dan wordt een vervolgtraject besproken.